Til Atea’s interne it-afdeling, Digital Business Services, søger vi en udvikler med god planlægning og sans for arkitektur. Du bliver en del af et innovativt og udviklingsorienteret miljø, hvor du sammen med afdelingen og forretningen skaber praktisk anvendelige løsninger til dine kolleger i Atea.

 

Sådan ser din arbejdsdag ud:

Du bliver teknisk ansvarlig for en række interne applikationer, som alle anvendes af Atea’s forretningsenheder. Du kommer desuden til at fungere som bindeled mellem forretningen og vores leverandører, samt vores outsourcing-enhed i Pakistan. Du får til opgave at inspirere og sparre med forretningen, samt beskrive, udvikle og dokumentere løsninger.

De tekniske udfordringer:

 • Udarbejdelse af kravspecifikation
 • Udvikling af produkt sammen med teamet
 • Sikring af projektets udvikling både i form af tid og indhold
 • Crunching & Coding
 • Dokumentation

De samarbejdsmæssige aspekter:

 • Udfordring af forretningen via din tekniske og forretningsmæssige forståelse
 • Præsentation af tunge tekniske løsninger til ”ikke-kodere”
 • Moden kommunikation (udadvendthed) med kolleger og kunder
 • Motivation af kolleger og samarbejdspartnere i de enkelte projekter
 • Stærk på planlægning og koordinering

Du er med til at sikre at slutproduktet lever op til den aftalte kvalitet, og at løsningen passer ind i Atea’s øvrige portefølje. Du skal medvirke til etablering og fastholdelse af ”best practise”. Du varetager egne projektopgaver og agerer til tider som koordinator mellem forretningen, konsulenter og leverandører.

 

Hvem er du?

Vi forestiller os at du har minimum 5 års relevant erhvervserfaring, samt brugt følgende teknologier de sidste 5 år:

 

 • ASP.Net, MVC, C# 4.5
 • REST services, Web API, WCF
 • Struktureret indsamling af krav
 • Visual Studio, Visual Studio Online (TFS), CI
 • Scrum, agil Udvikling
 • Test driven development (TTD)
 • Dependency injection, mocking frameworks
 • Microsoft SQL Server / T-SQL

 

Har du også arbejdet med disse teknologier er det et plus:

 

 • Integration Services (SSIS)
 • Azure
 • BizTalk

 

Du har lyst til offshore samarbejde med fagligheden som omdrejningspunkt. Igennem din effektivitet får du noget fra hånden og dette inspirer dine kolleger til at følge med dig.

Atea kan tilbyde dig:

Du bliver en del af en dynamisk it-afdeling, der lægger vægt på kvaliteten af løsningerne gennem en tæt dialog med forretningen. Arbejdsområderne i afdelingen strækker sig fra løsninger baseret på Dynamics NAV over SharePoint 2013, iCORE og Lync til Biztalk.

De mange kompetenceområder muliggør en høj grad af medarbejderudvikling og du vil have mulighed for at stifte kendskab med eller dygtiggøre dig inden for en bred pallette af blandt andet Microsoft værktøjer. Du vil referere direkte til den danske udviklingschef.

 

Vi tilbyder fleksible personalegoder i form af pensionsordning, hospitalsforsikring, valgmuligheder på pc og mobiltelefon og en masse andre interessante ting. Du bliver en del af en succesfuld it-virksomhed, hvor du er omgivet af erfarne, dygtige og inspirerende kollegaer.

The Place To Be

Vi er et hus med uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur. Vi lægger stor vægt på at være åbne, ærlige og direkte og forventer naturligvis det samme af vores medarbejdere. Derudover lægger vi også stor vægt på, at vores arbejdsdag frem for alt er sjov. Vi arrangerer en række sociale aktiviteter på tværs af organisationen, fx sommerfest, julefrokost, medarbejder Kick Off og sportsaktiviteter.

Vi håber, at du har lyst til at blive vores nye kollega og ser frem til at høre fra dig.

Yderligere information

Du kan få yderligere information om stillingen hos Torben Hill på 2040 1665, Rekrutteringspecialist hos Better Ideas, som står for denne rekruttering.

 

Send din ansøgning med CV senest den 10. december 2015 til torben.hill@betterideas.dk mærket ”.NET udvikler ATEA. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

Atea er Danmarks foretrukne leverandør af it-infrastruktur. Med professionelle, kvalitetsbevidste og kompetente medarbejdere bistår vi vores kunder med værdiskabende it-løsninger. I Danmark beskæftiger Atea næsten 1500 medarbejdere, og har en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet. Som en del af Atea koncernen er vi repræsenteret i hele Norden og Baltikum. Atea koncernen er noteret på Oslo Børs.

Bonnier har over 300 medarbejdere i Norden og søger to skarpe PHP/Wordpress udviklere til at udvikle koncernen endnu mere i den digitale retning.

Der søges to engageret og dygtig PHP udviklere til virksomhedens udviklingsteam.

Bonnier er i øjeblikket i gang med at opbygge en stærk og agil infrastruktur omkring deres sites, der gør det simpelt at spawne nye sites (primært WP pt) og minimere vedligehold.

Du skal bl.a. være med til at udvikle denne platform, ligesom at der skal deltages aktivt i arbejdet omkring applikationsarkitekturen i systemerne. Du bliver en del af PHP teamet, som står for udvikling og drift af applikationer.

Der vil være tæt samarbejde med øvrige teams, redaktioner, marketing, salg og andre kunderettede funktioner i forbindelse med tværgående projekter og sparring.

ANSVAR OG OPGAVER

Der skal udvikles i native PHP samt arbejde med WordPress, Themosis og/eller Laravel. Du bliver en central spiller i virksomhedens WP infrastruktur. Du skal være med til at udvikle komponenter og widgets og vil indgå i sparring med product owners, projektledere og stakeholders om krav og forventninger.

Teamet består af dygtige PHP folk og derfor er samarbejdet i teamet essentielt, og som deltagende i et SCRUM team, er teamet indbyrdes forpligtede. Teamet er selvorganiseret.

Du kommer til at arbejde tæt sammen og sparre med andre udviklingsteams og vil skulle integrere med diverse API’er for at få vores systemer til at spille sammen. Det kan for eksempel være med henblik på deling af brugerdata, publicering af indhold med mere.

Vi forventer at du bliver en central medspiller i forhold til analysering af behov, skitsering af løsningsmodeller og være med til at kode og implementere dem. Der er mulighed for faglig sparing på arkitektur.

Bonnier stræber efter at bygge løsninger, der kræver minimal drift. Det gør de gennem opdaterede test-suites, code-reviews, genbrugelige komponenter og en god proces. De tager agil udvikling seriøst og går op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

 

 

 

 

DEN IDEELLE KANDIDAT ER

En erfaren PHP udvikler der føler sig hjemme i de største frameworks. Kendskab til følgende er meget væsentligt:

– mindst 4års erfaring med PHP programmering og tilhørende værktøjer

– Objekt-orienteret programmering (herunder MVC).

– WordPress udvikling

– Agil udvikling. Virksomheden går op i en god proces og den rette kvalitet og forventer at kandidaten gør det samme

– dansk og svensk er dagligsprog

– engelsk er koncernsprog

KENDSKAB TIL FØLGENDE ER EN STOR FORDEL – MEN IKKE ET KRAV:

– Applikationsarkitektur

– Forge, Themosis og/eller Laravel frameworks.

– Git/Github og/eller PSR-2 kodestandarden. Derudover forventes der, at du er engageret og brænder for det du laver og har en stor interesse for inter active medier. Vi ønsker at du er omgængelig og sjov at arbejde sammen med. Vi lægger vægt på at du kan arbejde bruger- og projektorienteret.

Virksomheden tilbyder

– Et ungt stærkt team med mere end 12 kolleger der brænder for det de laver

– Højt til loftet og masser af spændende projekter.

– Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

– En sjov, til tider meget travl og udfordrende hverdag i åbent kontormiljø

– 6 ugers ferie. Du får i tilgift fri mellem jul og nytår. Sabbatferie på en uge efter hvert 5. ansættelsesår – det betyder op til i alt 5 ugers ekstra ferie, så du i alt kan opnå 11 ugers ferie om året.

– Pensionsordning,

– Flextid og – Vi sætter et godt socialt miljø højt og derfor har vi flere årlige sociale events, personaleforening, kunstklub, fitnessrum, massage, kantine og frugtordning

– Stillingen er på 37,5 timer ugentligt inkl. frokost – dvs. 35 timers arbejdsuge!

 

Løn

Vi søger to senior profiler, som efter planen skal være den bærende kraft i udviklingsteamet i fremtiden. For den ideelle kandidat er lønnen attraktiv og vi har 7% firmabetalt pension, samt 5% i egenbetaling.

 

Yderligere information

Du kan få yderligere information om stillingen hos Torben Hill på 2040 1665, Rekrutteringspecialist hos Better Ideas, som står for denne rekruttering.

 

Send din ansøgning med CV senest den 17. december 2015 til torben.hill@betterideas.dk mærket “PHP udvikler”. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

 

Om Bonnier:

 

Bonnier Publications er Nordens største udgiver af magasiner med mere end 50 titler. Blandt de mest kendte af vores magasiner er Illustreret Videnskab, I Form og Gør Det Selv.

Vores 500 dedikerede medarbejdere leverer viden og underholdning i høj kvalitet til de omkring to millioner mennesker, som hver måned læser vores magasiner. Medievirksomheden Bonnier Publications udgiver endvidere bøger og dvd’er og har mere end 50 hjemmesider.

Bonnier Publications’ speciale er cross border publishing. Det betyder at en række magasiner har én hovedredaktion i København, og at de øvrige udgaver af magasinet oversættes og bearbejdes nationalt.

Bonnier Publications-koncernen har hovedsæde i København og derudover kontorer og redaktioner i Oslo, Helsinki og Stockholm. I Holland og Belgien udgiver vi selv Illustreret Videnskab. Illustreret Videnskab udgives endvidere på licens i en række andre lande.

Bonnier Publications indgår i det svenske, familieejede Bonnier, der er et mediekonglomerat med bl.a. aviser, bogudgivelser og tv-stationer i 20 lande. Hjemmesiden for Bonnier AB er www.bonnier.se

Virksomheden – et anderkendt softwarehus i København vækster eksplosivt og søger 2 hamrende dygtige .NET webudviklere.

Virksomheden har et proaktivt, ambitiøst, produktivt og konstruktivt arbejdsmiljø, en stejl læringskurve og en inspirerende og sjov hverdag med masser af ansvar og udfordringer.

Vi søger en senior udvikler som vil varetage rollen som arkitekt og driver, og være en teknisk ressource for sine kollegaer.

Du bliver en del af firmaets development team, som tager sig af udviklingen og fejlrettelser af standard applikationer.

Som den erfarne og kompetente profil kan du i høj grad være med til at præge din egen hverdag, og der vil være mulighed for kontinuerligt at udvikle sine kompetencer gennem udfordrende opgaver, uddannelse og sparring med kollegaerne.

Det forventes at du

 • Er meget dygtig .NET udvikler og ekspert med mere en 5 årserfaring i alt omkring Web, C#, JS, MVC og WebForms
 • Har et ekstensivt kendskab til .NET, og nyder at holde den viden opdateret
 • Er meget selvstændig og kompetent når det kommer til at overskue komplekse problemstillinger og forstå eksisterende implementeringer
 • Er uddannet Ingeniør, datamatiker, datalog. Det vigtigste er dog erfaring.
 • Har du erfaring med forsikringsbranchen inden for travel, health og skade, vil det være et stort plus.
 • Kan skrive og tale flydende engelsk

 

Som person er du

 • Én, der gerne vil arbejde under en blanding af Waterfall og SCRUM filosofi
 • Er ambitiøs og har drive
 • Er et socialt væsen, med humoristisk sans og et smil på læben
 • Kan kommunikere effektivt på engelsk

Du kommer til at samarbejde med virksomhedens andre arkitekter, konsulenter og kunder samt vil lave udformninger af kundespecifikke løsninger.

 

 

Den rette kandidat tilbydes

 • Internationale udviklingsmuligheder, da firmaet har afdelinger i både Nord Amerika og England
 • Et job med en attraktiv lønpakke, 7,5 % firmabetalt pension, samt årlig bonus
 • Tillid og ansvar
 • Frokostordning
 • Pensionsordning
 • Betalt ADSL

Vi arbejder normalt på kontoret og har dejlig en afslappet, og yderst ambitiøs atmosfære, hvor du vil møde kompetente og engagerede kollegaer, og hvor der er mulighed for at videreudvikle dig både fagligt og personligt. Der vil være mulighed for flex efter aftale. Der kan være begrænset rejseaktivitet i forbindelse med udviklingsprocesser hos virksomhedens kunder.

 

Yderligere information

Du kan få yderligere information om stillingen hos Torben Hill på 2040 1665, rekrutteringspecialist hos Better Ideas, som står for denne rekruttering.

Send din ansøgning med CV senest den 1. december 2015 til torben.hill@betterideas.dk mærket ”.NET udvikler NIS. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

Om Nordic Insurance Software

Med kontorer i Toronto, London og København, giver NIS softwareløsninger til kunder i mere end 35 lande over hele verden. NIS har udviklet en enkel, men alligevel fleksibel platform, der udnytter state-of-the-art teknologi, som gør det muligt at tilbyde standardiseret software og samtidig have mulighed for at tilføje individuelle løsninger tilpasset kundens behov.

Visionen for NIS er at blive de facto standard softwareløsning til travel-, expatriate-, health- og specialeforsikringsbranchen.